Despre noi

image
Singurul mod in care putem sa dezvoltam relatii de castig-castig, este sa ne cunoastem.

Toate povestile frumoase incep cu " A fost odata...". Pentru ca noi credem in povestea noastra, iti spunem ca odata, in urma cu 4 ani am descoperit un domeniu cu totul nou, diferit de toate celelalte: domeniul imobiliar. Ne nastem cu visul de a avea propria casa in care sa traim fericiti pana la adanci batraneti, doar ca perceptia se schimba odata cu trecerea timpului si evident odata cu posibilitatile financiare. Viata este imprevizibila, ne rezerva suisuri si coborasuri. Aici intervenim noi! Ne dorim sa descoperim impreuna cum trebuie sa fie casa visurilor tale, unde trebuie amplasata si bineinteles in ce buget ne incadram.

Impreuna vom crea povestea ta si atunci vei putea spune tu ca " A fost odata..."

De ce sa ne alegi pe noi? Pentru ca timpul este pretios pentru fiecare si de aceea incercam sa il folosim in cel mai eficient mod, dar intotdeauna tinand cont de dorintele clientului nostru. Noi iti garantam transparenta tranzactiei, vei sti in fiecare moment stadiul in care se afla din punct de vedere juridic dar si pasii ce urmeaza a fi facuti.
Echipa noastra? Nu este foarte mare dar suficient de mare incat sa reusim impreuna sa gasim varianta optima pentru tine si in fond ... stim cu totii ca esentele tari intotdeauna se afla in sticlute mici.
Misiunea noastra? In primul rand este sa te multumim pe tine pentru ca stim ca un client multumit atrage dupa el alti clienti, si nu te mintim: asta ne dorim! De cele mai mute ori vorbele sunt de prisos, pune-ne la incercare si vezi daca reusim sa iti gasim casa visurilor tale.
Echipa Urban Casa iti sta la dispozitie pentru cele mai pretentioase si pentru unii cele mai irealizabile visuri.

Asteptam cu nerabdare sa colaboram cu tine

Cauta

De ce noi

Profesionalism

Iti stam la dispozitie cu cele mai actuale oferte, vei avea parte de o gama variata de servicii: de la consiliere imobiliara, juridica si fiscala pana la administrarea noii proprietati.

Transparenta

In permanenta vei cunoaste situatia juridica a tranzactiei tale si vom stabili impreuna pasii ce urmeaza a fi facuti.

Exigenta

Timpul tau este la fel de important ca si al nostru, de aceea iti vom prezenta doar ofertele care corespund criteriilor tale de cautare. Suntem exigenti cu noi, ne dorim ca experienta ta sa nu fie o pierdere de timp.

Consultanta

Apeleaza cu incredere la noi! Echipa UrbanCasa iti sta la dispozitie cu cei mai bine pregatiti consilieri, gata sa iti ofere cele mai bune solutii si sfaturi pentru a lua cele mai bune decizii.